HTML

2011.02.02. 13:48 Sós Marci

Allen&Heath GS-R24 @NAMM

Igaz, hogy az Allen&Heath már Frankfurtban kiállította a GS-R24 névre hallgató vadiúj, főleg stúdióalkalmazásokra szánt, ámbár élőben is helyét megálló keverőpultját, végleges formájában a január 13. és 16. között a kaliforniai Anaheimben megrendezett NAMM show-n lehetett összefogdosni. (Újszülöttek számára: a NAMM a Not Available, Maybe May rövidítése)

Lapozás után tekinthetitek meg a videót, amiben Paul White, a brit SoundOnSound magazin főszerkesztője faggatja Mike Griffint, a pult tervezőjét.

Személy szerint alig várom, hogy élesben is kipróbálhassam eme szépséget, ugyanis van egy olyan érzésem, hogy az A&H most jött ki azzal a pulttal, ami ha hű marad a márka megbízhatóságáról szóló igazolt legendákhoz, akkor a GL2400-ashoz hasonló karriert futhat be.

Szólj hozzá!

Címkék: live videó namm allen & heath recording firewire gs r24


A bejegyzés trackback címe:

https://hangositas.blog.hu/api/trackback/id/tr622633337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása