HTML

2009.12.07. 16:59 SchMiki

L-Acoustics klub cucc

L-Acoustics 12” +3” top, 18” sub, klubban.

 

Először is, ez a felszerelés, amiről szó van, a jelenleg forgalomban lévő 12XT elődje, azaz a 112XT, ami –a gyártó szerint- kicsit kevésbé szól tisztán, mint a „friss” 12XT. Másrészről a végfokozás, és processzálás szintén az előző generáció (hagyományos) tagja, szemben a jelenleg kapható „intelligens” rendszerrel. Ez utóbbiról már írtunk régebben részletesen, el is lehet olvasni itt.

Ezért, itt és most technikai részletekbe nem is mennék bele ismét, hiszen azért 90% -ban azonos a régi rendszerrel az új, bár igaz, az új 12XT saját L-Acoustics végfokkal minőségét tekintve valóban egy lépcsőfokkal még feljebb került……
 
Maga a felszerelés egy 15 x 10 méteres tánctérrel ellátott rock/metál zenei klubban dolgozik, kicsit régebb óta, mint egy éve. A klubhoz tartozik még egy galéria, ami szinteltolással további 20 x 15 métert jelent.
 
A felszerelés első alkalommal szinte mindenkiből azt a reakciót váltja ki, hogy: „háát, ez nagyon kicsi cucc, kikerül majd a többi is?” Rendszerint dob-beállás után esnek le az állak, miszerint : „tényleg csak ezek a ládák szólnak?” Egyszóval, az általános meglepődések végett gondoltam, hogy ezt a tapasztalatot megosztom.
 
Azért, hogy „külső szemlélődő füle segítségével” adhassak képet a felszerelésről, összegyűjtöttem néhány, itt lezajlott koncertről szóló véleményt az internetről, lehet benne csemegézni:
 
            zene.hu
 
            papiruszportal.hu
 
            cryfree.hu   itt vendégkönyv és 2009.nov.22-i bejegyzések
 
            passzio.hu
 
            rockozon.com
 
            rockozon.com
 
            ageofnemesis.com fórum 2009. nov 28 körül
 
Ha valakinek még van kedve, keresgélhet bátran, vagy, ha szerencséje van megérdeklődheti ismerősétől, hogy mit hallott, mert az ország számos részéről volt már zenekar fellépni ebben a klubban.
 
A teljes kép kedvéért a felszerelés további részei, amelyek a megszólalást meghatározzák:
 
Audio-Technica ATM ének és Pro hangszermikrofonok, MB/DK5 dobszett,
Allen&Heath Wizard 16 monó csatornás keverő, Quik Lok állványok, kábelek.
 

Ami nincs használva: Zajkapu, kompresszor, gerjedésgátló, EQ (nem is igazán hiányzik)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: allen & heath mikrofon hangosítás audio technica dobmikrofon l acoustics


A bejegyzés trackback címe:

https://hangositas.blog.hu/api/trackback/id/tr721580797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása